Helaas hebben wij als organisatie moeten besluiten om de 9e editie van de Antiek- en Kunstbeurs "Limantica" op het Kasteel van Daelenbroeck in Herkenbosch te annuleren. 
Wij kunnen de RIVM - richtlijnen in ons "Indoor-evenement niet waarborgen.
De editie van 2021 is gepland van 22 t/m 24 oktober 2021. Hopelijk zijn de omstandigheden dan weer normaal en zien we u als bezoeker graag terug.

Tot die tijd wensen wij  u het allerbeste en vooral.... Blijf gezond !!!

De organisatie van Limantica

 


Openingstijden editie 2021


Vrijdag    16:00 tot 21:30 uur
Zaterdag 11:00 tot 18:00 uur
Zondag   11:00 tot 18:00 uur
 De sfeervolle, in de gewelfde kelders gehuisveste, beurs is de 9e "Limantica"-beurs. Met name het succes van de vorige edities, waar zowel bezoekers als ook standhouders zeer tevreden huiswaarts keerden, geeft ook vertrouwen voor deze editie. Met 22 exposanten moet deze beurs het niet hebben van de kwantiteit maar van de kwaliteit. Daarom is deze beurs dan ook te omschrijven als intiem, hoogwaardig en sfeervol.
Nu al behoort deze beurs kwalitatief tot de Nederlandse en Belgische top in haar genre, een positie die ze niet meer uit handen wil geven.
De organisatoren houden vast aan een concept waarbij internationale antiek en kunst van hoge kwaliteit, gespecialiseerde antiquiteiten en regionale standhouders zij aan zij staan. Dat staat garant voor een aanbod naar ieders smaak en budget.

Breed aanbod
De exposanten, stuk voor stuk gereputeerde specialisten in hun vak, presenteren samen een volledig palet van stijlen en tijdperken uit de antiek- en kunstwereld: meubelen, gebruiksvoorwerpen, decoratie, juwelen, zilverwerk, oude boeken, brons, oude en hedendaagse schilderijen en beeldhouwwerken, gravures, glaswerk, keramiek, Oosterse kunst,.... Gepassioneerde verzamelaars en liefhebbers zullen in de verzamelingen menige zeldzame en unieke stukken ontdekken. De Antiekbeurs ademt dan ook de geschiedenis van verschillende eeuwen: ieder object staat voor een bepaalde periode, een stijl of een ‘way of life’.

 

 

De organisatie en exposanten verheugen zich nu reeds op uw komst.

 

47083